ABB IF Klassikern

Arrangörsansvarig
Rosa Martinsson, info@abbif.se

ABB IF Klassikern 2022 arrangeras på följande datum/perioder

ABB IF Klassikern ett uppskattat arrangemang för utövning av olika träningsformer över ett år

För årets Klassiker kan du välja, per delmoment, att antingen delta på ett specifikt arrangemang eller utföra delmoment på egen hand under angiven tidsintervall.

Skidor

För Stora Diplomet skidar man 20 km, Lilla Diplomet skidar man 10 km:

Delmoments period: 1/1 - 31/3.

Delmoments arrangemanget arrangerades 13 mars!

Affisch

Cykling

Stora Diplomet cykling 90 km, Lilla Diplomet cykling 30 km:

Delmoments period 1/4 – 30/6.

Delmomentets arrangemanget sker den 26 maj, i samband med Västerås Cykelklubb motionslopp, Västerås Cykeln. Gå in på https://vasterasck.se/vara-lopp/vasterascykeln/ för mer information.

Detta gäller för ABB IF medlem - kostnadsfritt deltagande.

Anmälan förlängs till senast 18/5 till info@abbif.se Uppge namn, div/avd, mailadress och vilken av sträckorna du vill cykla! Obligatoriskt, deltagare har cykelhjälm!

Affisch

Löpning

Stora Diplomet löper man 10 km, Lilla Diplomet löper man 5 km

Delmoments period 1/8 – 31/10.

Delmoments arrangemanget sker den 7 september, i samband med ABB IF:S onsdags jogg.

Simning

Stora och Lilla Diplomet simma 1000 m:

Delmoments period 1/6 - 30/11.

Delmoments arrangemanget sker 19 november, simning på Lögarängen.

Ett bildbevis krävs endast om man genomfört ett delmoment på egen hand, sänd det till info@abbif.com. Du uppger ditt namn, div/avd, delmoment, sträcka, datum och var delmomentet genomfördes.

ABB IF Klassikerns Stora Diplom genomför man 4 långa delmoment under året 2022. Vid snöbrist och om skidmomentet uteblir krävs det att man genomför de 3 återstående långa delmomenten för att få diplomet.

ABB IF Klassikerns Lilla Diplom genomför man 4 delmoment med en eller fler korta sträckor. 3 moment krävs om ett moment ställs in.

Träna och tipsa dina vänner Förbered dig inför 2022 ABB IF Klassiker genom att komma igång med träningen i god tid i de olika tävlingsformerna i de olika årstiderna. Sprid gärna info om ABB IF Klassiker 2022 genom att tipsa vänner och kollegor.